2 Nisan 2014 Çarşamba

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Gecesinde Kazanan Yok

     Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam çeyrek final maçları oynanmaya başlandı. Bu gece oynanan 2 maçta ekipler birbirlerine üstünlük sağlayamadı. Çeyrek finalin diğer mücadeleleri yarın oynanacak. Bu gece oynanan maçlar ve maçlar ile ilgili bilgiler şu şekilde.

Manchester United - Bayern Münih: İngiltere'de oynanan karşılaşmada Manchester United son şampiyon Bayern Münih'i ağırladı. Bundan önceki turda şok bir elenmeden kurtulan kırmızı şeytanlar Alman ekibine avantajlı bir skor vermekten kurtulamadı.
    Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarıda gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda Giggs'in yerine Kagawa'ya alarak başlayan Moyes'in bu değişikliği meyvesini verdi ve 58. dakikada Vidic'in gölüyle Manchester United 1-0 öne geçti. Yediği bu golden sonra Guardiola Müller yerine Mandzukici'i aldı. Bu değişiklikten sonra da Guardiola'nın hamlesinin yararı görüldü. Oyuna giren Mandzukic'in asistiyle Bastian Schweinsteiger durumu 1-1'e getirdi. Maçın 90. dakikasında golü atan Schweinsteiger kırmızı kart gördü ve maç 1-1 sona erdi.

Barcelona - Atletico Madrid: İspanyol 2 takımı karşı karşıya getiren maçta Atletico evine avantajlı bir skorla döndü. 1-1'lik eşitlikle sonuçlanan maçta düğüm rövanş karşılaşmasında Atletico'nun evinde çözülecek.
     Maçın ilk yarısına karşılıklı sakatlıklar damga vurdu. Daha maçın 12. dakikasında Pique sakatlanıp yerini Bartra'ya bıraktı. Bu değişiklikten çok kısa bir süre sonra maçın 30. dakikasında ise Diego Costa sakatlandı ve yerini Diego'ya bıraktı. Maçın ilk yarısı başladığı gibi 0-0 sona erdi. Maçın ikinci yarısında ise maça sonradan giren Diego 56. dakikada çok güzel bir gol atarak Madrid ekibini öne geçirdi. Bu golden sonra rakip kalede baskısı artan Katalan ekibi golü 71. dakikada buldu. Andres Iniesta'nın mükemmel asisti ile kaleciyle karşı karşıya kalan Neymar durumu 1-1'e getirdi. Maçın kalan dakikalarında Atletico'nun kalecisi Courtois'nın kurtarışları gole izin vermedi ve maç 1-1 sonuçlandı.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder