12 Mart 2014 Çarşamba

Avrupa Ligi'nde Haftanın Maçları

Bu hafta Avrupa Ligi'nde 3. tur ilk maçları oynanacak. Bu turu geçecek olan ekipler çeyrek finale kalmaya hak kazanacak. İşte tümünün perşembe günü oynanacağı 8 maçla ilgili bilgiler...

Basel - Salzburg: Saat 20:00'de oynanacak mücadelede ev sahibi ekip 2. turda İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'i eledi. Tel Aviv'e karşı evinde aldığı 3-0'lık galibiyet İsviçre ekibinin turu atlaması için yeterli oldu.. Bu eşleşmenin ilk maçında İsrail'de ekipler 0-0 berabere kaldı.
     Avusturya ekibi ise bir önceki turda Ajax gibi çok güçlü bir ekibi içerde 3-1 deplasmanda 3-0'lık skorlarla mağlıp ederek elemeyi başardı. Salzburg'un bol gollü maçları Avrupa Ligi şampiyonluğunda onları favoriler arasına sokmayı başardı.

Ludogororets Razgrad - Valencia: Bulgaristan'da oynanacak olan ilk maçın saati 20.00. Bu turun sürpriz takımı olan Razgrad 2. turda güçlü İtalyan temsilci Lazio'yu eledi. Razgrad 2. turun ilk maçında Lazio'yu İtalya'da 1-0 mağlup etti. Nefes kesen rövanş maçında ise ekipler sahada 3-3 'lük beraberlikler ayrıldı.
     İspanyol ekibi ise 2. turda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i eledi.Turun ilk maçında İspanyollar Ukrayna'dan 2-0'lık galibiyetle ayrıldılar. Turu garantiye alan Valencia kendi evindeki 0-0'lık skorla 3. tura çıktı.

Porto - Napoli: Saat 20:00'de başlayacak bir diğer mücadelede Portekiz ekibi müthiş bir 2. tur ile Alman ekibi Frankfurt'u eledi. 2. turun ilk maçında ekipler Portekiz'de sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Almanya'daki 2. maçta ise Porto 3-3'lük skorla sahadan 3. tur biletini alarak ayrıldı.
     İlk maçı deplasmanda oynayacak olan Napoli ise 2.turda Premier Lig temsilcisi Swansea ile karşılaştı. Galler'de oynanan ilk maçta ekipler sahadan 0-0'lık beraberlikler ayrılırken İtalya'da Napoli 2-1 gibi net bir skorla üst tura çıktı.

AZ Alkmaar - Anzhi Makhachkala: Hollanda'da oynanacak bu maç saat 22:05'te başlayacak. 2. turda Hollanda temsilcisi Slovan Liberec'i 1-0 ve 0-0'lık skorlarla eledi.
    Rus temsilcisi ise 2. turda Belçika temsilcisi Genk'i 0-0 ve 2-0'lık skorlarla geçerek 3. tura çıktı.

Juventus - Fiorentina: İki İtalyan temsilcisini buluşturan maça saat 22:05'te Juventus ev sahipliği yapacak. Juventus 2. turda 2-0'lık skorlarla Trabzonspor'u eledi.
     Fiorentina ise 2. turda Danimarka temsilcisini eledi. Elemek için gerekli skoru 2. turun ilk maçında deplasmanda 3-1 yenerek alan Fiorentina 2. maçta kendi evinde 1-1 berabere kaldı.

Lyon - Victoria Plzen: Fransa'da oynanacak bu maç saat 22:05'te başlayacak. Lyon 2. turda Ukrayna ekibi Chornomorets Odessa'yı 0-0 ve 1-0 lık skorlarla geçerek 3. tura çıktı.
    Çek Cumhuriyeti temsilcisi Victoria Plzen önceki turda Shaktar Donetsk'i 1-1 ve 2-1'lik skorlarla geçerek 3. tura çıktı.

Sevilla - Real Betis: İki İspanyol temsilcisini buluşturan bu maç saat 22:05'te başlayacak. Sevilla 2. turda Slovenya temsilcisi Maribor'u 2-2 ve 2-1'lik skorlarla geçerek 3. tura cıkmaya hak kazandı.
   İspanyol temsilcisi Real Betis ise Rus temsilcisi Rubin Kazan'ı 1-1 ve 2-0'lık skorlarla geçerek 3. tura çıkmaya hak kazandı.

Tottenham - Benfica: İngiltere'de oynanacak bu maçın başlama saati 22:05. Tottenham 2. turda Ukrayna temsilcisi Dnipro'yu 1-0 ve 3-1'lik skorlarla geçerek 3. tura çıkmaya hak kazandı.
    Geçen yılın finalisti Benfica ise Yunanistan temsilcisi Paok'u 1-0 ve 3-0'lık skorlarla geçerek 3. tura çıkmaya hak kazandı.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder