9 Mart 2014 Pazar

Şampiyonlar Ligi'nde Haftanın Maçları

Bu hafta Şampiyonlar Ligi'nde 2. turunun rövanşlarından 4 maç oynanacak. Maçların neredeyse hepsinde çeyrek finale çıkacak ekibin belli olması ilginç durumlar arasında. Çünkü bu hafta ev sahipliği yapacak 4 takım da rakibini ilk maçta deplasmanda devirdi. İşte oynanacak bu maçlarla ilgili bilgiler...

ŞAMPİYONLAR LİGİ

Atletico Madrid - Milan: İspanyada oynanacak bu mücadele 11.03.2014 tarihinde 21:45'te oynanacak. Mücadelenin ilk maçında Atletico Madrid deplasmanda Diego Costa'nın golüyle güçlü rakibini 1-0 mağlup etmişti. Bu skorun da avantajıyla Atletico çeyrek finale yakın olan taraf.

Bayern Münih - Arsenal: Atletico Madrid - Milan maçıyla aynı gün ve saatte oynanacak bu mücadelede de çeyrek finale yakın taraf ev sahibi ekip. Zira İngiltere'de oynanan ilk maç Bavyera ekibinin 2-0 üstünlüğüyle sonuçlandı. Son şampiyonun evindeki etkili oyunu da Arsenal'in turu kapmasında büyük bir dezavantaj.

Barcelona - Manchester City: 12.03.2014 Çarşamba günü saat 21:45'te oynanacak olan mücadele Barcelona'nın sahası Nou Camp'ta oynanacak. Resmi olarak ilk kez karşılaştıkları turun ilk maçında Barcelona İngiltere'de 2-0 galip gelmişti. Tıpkı Bayern Münih gibi Barcelona'nın da zorlanmadan turu geçmesi bekleniyor.

Paris Saint Germain - Bayer Leverkusen: Çarşamba gününün diğer maçında PSG belki de haftanın en rahat takımı durumunda. Almanya'da aldıkları 4-0'lık farklı skor çeyrek finali garantiler durumda. Alman ekibinin turu geçebilmesi için deplasmanda gol yemeden 5 gol atması hiç kimsenin ihtimal vermediği bir durum.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder