14 Mart 2014 Cuma

Avrupa Ligi'nde Haftanın Sonuçları

Avrupa Liginde bugün oynanan 8 maçın tamamı az önce sonuçlandı. Maçlarla ilgili bilgiler şu şekilde...

Porto - Napoli: Saat 20:00'de başlayan mücadelede gülen taraf Porto oldu. 57. dakikada Jackson Martinez'in attığı golle maçı 1-0 kazanan Portekiz ekibi haftaya oynanacak rövanş maçına skor avantajıyla çıkacak. Tabiki Napoli'nin kendi evinde kolay kolay teslim olmayacak. Zevkli bir rövanş maçı bizleri bekliyor gibi görünüyor.

Basel - Salzburg: Gollü geçmesi beklenen karşılaşmada ekipler fileleri havalandıramadı. 0-0'lık skor her ne  kadar Salzburg için avantajlı görünse de Basel'in haftaya deplasmanda atacağı bir gol herşeyi değiştirebilir.

Ludogorets Razgrad - Valencia: Geçtiğimiz turun sürpriz takımı Razgrad Valencia karşısında kendi evinde direnemedi. Antonio Barragan'ın attığı erken bir gol ile geriye düşen Bulgarlar 24. dakikada Valencia'dan Seyduo Keita'nın kırmızı kart görmesiyle umutlandı. Ancak maçın 33. dakikasında Fede ve 59. dakikasında Senderos'un attığı goller maçın skorunu belirledi. Kendi evine 3-0 gibi bir skor avantajı ile dönen İspanyollar turu garantilemiş gibi görünüyor.

Sevilla - Real Betis: La Liga'da son sırada bulunan Real Betis Avrupa Ligi'nde durdurulamıyor. Bir diğer İspanyol ekibi Sevilla'yı deplasmanda 2-0 mağlup eden Real Betis çok büyük bir avantaj yakaladı. Betis'in golleri 15. dakikada Leo Baptistao ve 77. dakikada Salva Sevilla'dan geldi. 2. golü atan oyuncunun isminin rakip takımla aynı olması başkar bir ilginç durum olarak dikkat çekti.

Juventus - Fiorentina: Aynı ilke takımlarını buluşturan bir diğer maçta İtalyan temsilcileri 1-1 berabere kaldı. Fiorentina tur için şanslı gözükse de Juventus hala favori. Maçın ilk golü 3. dakikada Juventus'lu Arturo Vidal'den gelirken 2. gol dakika 79'da Mario Gomez'den geldi.

AZ Alkmaar - Anzhi Makhachkala: Hollanda'da oynanan karşılaşmada maçın tek golü AZ Almaar'dan geldi. Golü atan isim 29. dakikada penaltıdan Aron Johansson'du.

Tottenham - Benfica: Son finalist Benfica İngiltere'de uçtu. Deplasman ekibinin 3-1 galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmada maçın ilk golü Benfica'dan geldi. 29. dakikada Machado'nun golüyle öne geçen Portekiz ekibi 58. dakikada Luisao'nun golüyle farkı 2'ye çıkardı. 64. dakikada Eriksen'le farkı 1'e indiren Totttenham 84. dakikada Luisao'nun kendisinin 2. takımının 3. golüne engel olamadı.

Lyon - Victoria Plzen: Maçın çok erken bir dakikasında öne geçen deplasman ekibi Fransa'da Lyon'un 4 golüne engel olamadı. 4-1 Lyon'un üstünlüğüyle sonuçlanan karşılaşmada maçın favorisi Lyon turun da favorisi olduğunu kanıtladı. Maçın ilk golü henüz 2. dakikada Horava'nın golüyle Plzen'den gelirken 12. dakikada Fofana durumu 1-1'e getirdi. 53. dakikada Lacazette, 61. dakikada Mvuemba farkı 2'ye çıkarırken maçın 70. dakikasında Fofana tekrar sahneye çıkarak maçın skorunu belirledi.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder